Izaberite stranicu

Proizvodi

Od pažljivo odabranog žita sa podnevlja Istočne Srbije

Smesa za gotov
Crni hleb

Smesa za gotov
Integralni hleb

Smesa za gotov
Beli hleb

Smesa za Crni hleb

Crni hleb odlikuje gruba tekstura, kao i mali glikemijski indeks, pa je stoga preporučljiv ljudima koji imaju zdravstvenih problema, poput problema sa povišenim šećerom, kao i svima onima koji vode računa o svojoj ishrani. Poseduje veliki broj minerala, vitamina i vlakana, jer je sačinjen od celog zrna pšenice i, kao takav, dobar je za normalno funkcionisanje digestivnog trakta.

U najvećoj meri bogat je kompleksom B vitamina, zatim vitaminom E, natrijumom, kalcijumom, kalijumom, gvoždjem, kao i proteinima.

Smeša za crni hleb sadrži celo zrno pšenice, tako da hleb pripremljen na ovaj način poseduje središnji deo, mekinje i klicu, što je sa drugim hlebovima retkost.

Ne sadrzi štetne aditive i boje.

Smesa za Integralni hleb

Integralni hleb odlikuju tri vrste žitarica, od kojih su pšenica, raž i heljda u idealnom odnosu. Heljda je blagotvorna za organizam i deluje kao čistač kardiovaskularnog sistema i creva. Raž deluje pozitivno na šećer u krvi time sto ima veći udeo skroba i puno vlakana, pa se preporučuje osobama koje pate od povišenog šećera.

Pri pečenju hleba bogatog upravo ovom kombinacijom žitarica, stvara se nova vrsta antioksidanasa u korici, nazvana pronil-lizing. Naučno je utvrdjeno da u samoj korici hleba ima i do osam puta više antioksidanasa, nego u sredini hleba. Pronil -lizing smatra se dobrim u prevenciji raka. Uz blagotvorna dejstva ovih prirodnih sastojaka, hleb postaje prava riznica vitamina i minerala.

Smeša za integralni hleb sadrži cela zrna žitarica, tako da hleb pripremljen na ovaj način poseduje središnji deo, mekinje i klicu, što je sa drugim hlebovima retkost.

Ne sadrži štetne aditive i boje.

( Napomena: hleb nije lek i ne može da zameni vaše lekove. Može Vam pomoći kao dodatak zdravoj i izbalansiranoj ishrani. )

Smesa za Beli hleb

Beli hleb odlikuje najfinije brašno, od posebno birane pšenice vrhunskog kvaliteta. Pšenica koju meljemo prethodno je oprana, pa je samim tim poboljšan kvalitet brašna. Korišćenjem ove smeše dobijate hleb vazdušaste strukture i pravog domaćeg ukusa.
Ne sadrži štetne aditive i boje.

Pored standardne pripreme hleba, svi naši proizvodi pogodni su i za spremanje pica, kiflica, sendviča, pancerota i bezbroj drugih kiselih testa. Otkrijte čar brze i lake pripreme, uz garanciju kvaliteta i dobrog, nezaboravnog ukusa.